Το χαμόγελό σας είναι η πρώτη εντύπωση που οι άλλοι έχουν από εσάς!

Η αισθητική οδοντιατρική είναι κάτι περισσότερο από τη λεύκανση δοντιών. 
Στο οδοντιατρείο μας είμαστε ικανοί να μετατρέψουμε το χαμόγελό σας, το σχήμα, το χρώμα, την ευθυγράμμιση, καθώς και να πραγματοποιηθεί πλήρωση πιθανών κενών και διακριτική αποκατάσταση φθαρμένων ή κατεστραμμένων δοντιών με σφραγίσματα στην απόχρωση των δοντιών σας .

Λεύκανση

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια ασφαλής θεραπεία που στόχο έχει τη βελτίωση της απόχρωσης των δοντιών σε λευκότερους τόνους, επιτυγχάνοντας έτσι ένα λαμπρότερο χαμόγελο. Στο ιατρείο μας εφαρμόζεται η τεχνική της ‘λεύκανσης στο σπίτι’ όπου επιτυγχάνεται περισσότερο προβλέψιμο και μακροχρόνια διατηρήσιμο αισθητικό αποτέλεσμα ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται και λιγότερο ισχυρά υλικά με αποτέλεσμα την ελάχιστη ή μηδαμινή ευαισθησία. 
Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες ώστε να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα λεύκανσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας!

Σχεδιασμός & Αποκατάσταση Χαμόγελου

Ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο αποτελεί το κλειδί για την αυτοπεποίθηση του ανθρώπου! Ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε και να αλλάξουμε σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό το χαμόγελό σας με συνδυασμένες θεραπείες ώστε να σας χαρίσουμε ένα άρτια αισθητικό αποτέλεσμα.

Όψεις Ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης αποτελούν αισθητικές αποκαταστάσεις ελάχιστης παρέμβασης για διόρθωση μικρο-ατελειών των δοντιών (σχήμα, μέγεθος, απόκλιση, χρώμα, κλείσιμο κενών κλπ). Απαιτούν ελάχιστο ή και καθόλου τρόχισμα των δοντιών που τους δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα να μην προκαλούν βλάβες στα δόντια. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί τη χορήγηση τοπικής αναισθησίας. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι όμοιο με αυτό των λευκών σφραγισμάτων και επιλέγεται η απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα των δοντιών σας για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Κατασκευάζονται από τον οδοντίατρο και ολοκληρώνονται σε μία συνήθως συνεδρία.

Όψεις Πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν αποκαταστάσεις υψηλής αισθητικής που στοχεύουν στη διόρθωση ατελειών του χαμόγελου (σχήμα, μέγεθος, απόκλιση, χρώμα, κλείσιμο κενών κλπ). Είναι επίσης ελάχιστα επεμβατικές και η διαδικασία συνήθως δεν απαιτεί τη χορήγηση τοπικής αναισθησίας. Κατασκευάζονται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο και συγκολλούνται μόνιμα στο οδοντιατρείο. Απαιτούν συνήθως 2 συνεδρίες για την ολοκλήρωσή τους..

Ολοκεραμικές Στεφάνες

Οι ολοκεραμικές στεφάνες (θήκες/ κορώνες) είναι αποκαταστάσεις υψηλής αισθητικής που χρησιμοποιούνται ως θεραπεία σε δόντια εκτενώς σφραγισμένα ή κατεστραμμένα προκειμένου να τα ενισχύσουν και να τα προστατέψουν από θραύση/ κάταγμα. Επίσης χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις αποκατάστασης του χαμόγελου όταν δεν ενδείκνυται να χρησιμοποιηθούν λιγότερο επεμβατικές μέθοδοι (όψεις). Αποτελούν την εναλλακτική στις παλαιότερες μεταλλοκεραμικές στεφάνες οι οποίες προσέφεραν ένα λιγότερο αισθητικό αποτέλεσμα λόγω της παρουσίας του μετάλλου. Επίσης οι ολοκεραμικές στεφάνες είναι απολύτως βιοσυμβατές και αποτελούν επιλογή σε ασθενείς που εμφανίζουν αλλεργίες σε μέταλλα..